kolmapäev, 20. oktoober 2010

2 Etappi möödas

Allan siin ja üritame kiire Crocko repordi anda esimesele kahe etapi kohta.
Esimene etapp siis Cairns –Lake Tinaroo.Pidi olema 98km ,aga igasugust viperuste kiuste tuli 65km.Nimelt 17km pärast ametlikku starti ja peale esimese tõusu ületamist oli looduspargi värav suletud sealt edasi sõideti rahulikult esimesse toitlustuspunkti,oodati kogu rahvas jälle kokku ja siis anti uus ametlik start.Võistluse kogupikkuseks kujunes siis ca65km.Ega kui aus olla siis meile see hea et esimesel tõusul toimunud selektsioon polnud paljulubav.Tõus läks kohati ikka nii loodist välja et käigud olid kõik vasakul ehk kõige kergema peal.Ok peale uut starti oli tegelikult jälle sama seis mis esimesel tõusul toimus.Kaks meest on ikka peajagu teistest üle(Bart Brentjens-Atlanta olümpiavõitja ja Sveitslane Urs Huber-Maratoni Mmi kolmas jalg 2008.aa.) ja tõsiselt mängivad ülejäänud seltskonnaga.Kui need ikka gaasi põhja panevad siis on ikka suht pees.Loodame et siledamatel etappidel saame me ka natuke laiata.Lootma peab.Tõusumeetrite poolest oli esimene etapp kõige mägisem ka.Aga lõpptulemusest siis niipalju et Allan 5,Jass 6 ja Kelkspoiss tubli 7.Tulid koos Jassiga.Aga kuna nad võistlevad veel omakorda Master2 kategoorias(M40)ka siis on nad oma arvestuses essa ja teine.Nibinnabin Jass veeres enne Kelksi üle joone ja siis sai ta selga ka Master2 liidrisärgi.Tal veab et ei pea iga päev põlve otsas särki pesema sest iga päev saab tutika särgi juurde.Üldiselt vahed olid esimese etappi kohta juba päris suured.Loodan ise veel pretendeerida poodiumi kõige madalamale astmele.Tundub et 3-...ja edasi kohtadel sõitvad mehed on suht võrdsed.Esimesel etapil oli kolmas mingi Kanada vend.Meeskondlikul tegime esimesel etapil küll puhta töö.Jassile polnud tegelt sellised mäed väga kontimööda,minu enesetunne polnud ka parimate killast.Suht sant tunne veel,aga ise arvan et ajavahest.Pea ka lõhkus suht terve päeva.Kelk muidugi on hiilgevormis.Aga eks ta nüüd hästi treenitud sest mõned nädalad on ta ju treener Jassi näpunäidete järgi tegutsendJ.Etappi lõppedes oli äge telklaager püsti pandud aga paljulubatud suur telk kuhu pidi vabalt mahtuma 3 inimest on tegelt  ikka suht kitsas.
Ja täna siis teine Etapp Lake Tinaroo-Granite gorge.70km. Tundus et suht haljaava etapp ,aga esimene tõus jälle ca 15km pikk pikk laskumine ja siis suht flat kuni lõpuni.Tõusul tegid jälle Urs ja Bart kohe vehkat,kaasa sai veel Kanada kutt ja läinud nad olidki.Minul käis võistlus kuni lõpuni koha pärast 4-9.Olin siis etapil 5.Mingi Austerlane pani finishi ära ikka.Tunne oli juba parem kui eile aga koht sama.Jass ja Kelks tulid kohe peale meid Hasselbaher veeres enne Jassi üle joone ja Kelk oli kohe nende kannul 12.Meeskondlikult kindlustasime liiderpositsiooni.Elamused on Austraaliast muidugi vägevad.Esimene etapp kulges suht terve aeg võimastes vihmametsades.Tohutu dzungel ikka.Jass oleks kängurule ka otsa sõitnud.Teine etapp panime läbi banaaniistanduse.Tänases telklaagris saime karja Wallabidega(väike känguru)kokku.Homme tõotab tulla vähe siledam aga pikk 144km etapp.Granite Gorge-Irwinebank(mingi aborigeenide põlisasula)
Praegu kõik.

11 kommentaari:

  1. Tubli Allan! Kuidas muidu elu-olu on? Kas oled hirmust öösel ringi hulkuvate aborigeenitüdrukute pärast üle saanud?

    Epp

    VastaKustuta
  2. Väga tublid!
    Igatahes edu ja nael kummi...
    Kaido

    VastaKustuta
  3. Tublid! Jätkake samas vaimus!
    Daisy

    VastaKustuta
  4. Jätkuvalt tublid!
    Karm ikka küll kui kehal nii aja- kui kõrgustevahega on vaja üheaegselt toime tulla. Loodetavasti läheb see kiiresti mööda.
    Muideks, täidate oma blogiga Eestis nii Delfi kui Postimehe virtuaalset ruumi. Võib isegi öelda et igapäevaselt juba.

    VastaKustuta
  5. Kõvad vanad olete...hoiame Kelk 2 vahendusel FB teie tegemistel silma peal...tagant tuult vaid teile kolmele

    VastaKustuta
  6. Super vanad!
    Nael kummi ja näidake neile mis puust on põhjamaa mehed :)

    Edu!
    Tom

    VastaKustuta
  7. Madusid ärge kartke, mürgised teele ei satu. Teedel on tavaliselt püütonid, ohutud elukad. Kui häda peale tuleb, siis ärge kohalikku taimestikku kasutage. Stinging tree kohe kutsub oma suuri ilusaid lehti kasutama, tagajärjed on väga valusad. Kolmandik imepisikestest ogadest eemaldatakse vahaga, ülejäänud mädaneb paari kuu jooksul välja:)
    Ott

    VastaKustuta
  8. ... vaadake, et siis pärast saaks öelda: kui see telk ainult rääkida oskaks :D

    Virks

    VastaKustuta
  9. Vääga SUPER!!!!
    Andke minna ja tooge võit koju.

    Hassar

    VastaKustuta
  10. oi POISIIIDDD. olete tublid jätkake samas vaimus edu ja õnnneee. emme LY

    VastaKustuta
  11. Tugevad eesti krokodillid olete , jätkake samas vaimus.

    VastaKustuta